KÜRESEL GİZLİLİK BİLDİRİMİ (__/__/2019 tarihinden itibaren geçerli)

Bu belgeyi okuyorsanız, Sitelerimize ve Uygulamamıza ve/veya Partnerlerimizin Sitelerine ve Uygulamalarına girmiş veya Etkinliklerimize katılmışsınızdır.

Biz merkezi İtalya’da kurulu olan veri denetleyicisi Maserati S.p.A. şirketiyiz ve bu Bildirim hangi verilerin hangi amaçlar doğrultusunda toplandığını ve bilgilerinizi nasıl yönetebileceğinizi daha iyi anlamanız için size yardımcı olacaktır.

Aşağıdaki açıklamayı mümkün olduğunca daha anlaşılır ve yararlanılabilir kılmak amacıyla, burada danışabileceğiniz daha detaylı açıklamalara göndermede bulunan örnekler ve Tanımlamalar yarattık. Bildirim hakkında veya verilerinizin nasıl işlendiğine dair sorularınız varsa, bize buraya yazabilirsiniz

1) Hangi verileri işliyoruz

Verileri Sitelerimizden ve Uygulamamızdan, Partnerlerimizin Sitelerinden ve Uygulamalarından ve Etkinliklerimize katılım sırasında toplarız. Toplanan veriler ve işlenme amaçları Hizmetlerimizi nasıl kullandığınıza ve kullanmakta olduğunuz Tarayıcı, Cihaz ve/veya Uygulamanın kontrollerini ne şekilde yönettiğinize bağlıdır.

  1. Tarafınızdan verilen veriler

Hizmetlerin sağlanması sırasında, sizin veya üçüncü tarafların adı, soy adı, e-posta adresi ve telefon numarası gibi Kişisel Verileri ve (örneğin bazı araç modelleri veya bölge bayisinden alabileceğiniz hizmetlere ilgili) tercihlerinizi bildirebilirsiniz. Bu; örneğin bir test sürüşü yapmak istediğinizde, size en yakın olan bayiyi aradığınızda, Etkinliklerimizden birine katıldığınızda veya bize bir soru/talep yönelttiğinizde veya teknik servislerimizle etkileşim içinde olduğunuzda meydana gelir. Örneğin Sitelerimiz ve Uygulamamız aracılığıyla sizi ilgilendiren bölgede bir bayimizi (örneğin İstanbul veya Ankara) aramak istemeniz halinde, konumunuza dair Bilgi vermeyi de seçebilirsiniz.

Üçüncü taraflara ait verileri vermeniz halinde, Kişisel Verileri tarafınızdan iletilen ve dolayısıyla uygulanabilir kişisel verileri koruma yasaları ihlal edilerek verileri işlendiğinden üçüncü taraflarca bize yönlendirilebilecek her türlü itiraz, iddia, işlemeden kaynaklanan zarar tazminat talebi, vb. çerçevesinde bizi en geniş şekilde sorumluluktan muaf kılarak tüm kanuni yükümlülükleri ve sorumlulukları üstlenmiş olursunuz.

  1. Tarayıcı, Cihaz ve Uygulama tarafından toplanan veriler

Sitelerimiz ve Uygulamamıza girdiğinizde, kullanmakta olduğunuz Tarayıcı, Cihaz ve Uygulamaya dair bilgi toplarız. Bunlar arasında IP Adresi, tarih, saat ve talep edilen URL’ler, Benzersiz Tanımlayıcılar ve duruma göre işletim sistemi, dil, ağ ayarları, telefon operatörünün veya İnternet servis sağlayıcısının adı, eklentilerin listesi veya kurulu üçüncü taraf uygulamalarından oluşabilecek Tarayıcı veya Cihaz tipleri gibi başka veriler bulunur.

Bu bilgilerin bir kısmı Çerez, SDK ve Diğer takip teknolojileri aracılığıyla toplanır; bunlar sizin Tarayıcınız veya Cihazınız içinde mevcut olup, örneğin içeriklerin görüntülenmesinde anormal durumlar olmasını veya Hizmetlerin anormal şekilde durmasını önlememiz için bize yardımcı olmanın yanı sıra, Size Faydalı olabilecek İçerikleri sunmamızı da mümkün kılar. Komple Çerez, SDK listesini buraya tıklayarak bulabilirsiniz.

  1. Faaliyetlerinizden çıkarılan veriler

Hizmetlerimizi iyileştirebilmek amacıyla (örneğin özellikle bir modelin, Etkinliklerimizin veya belirli bir bölgede programlı bakımların sizi ilgilendirdiğini gördüğümüzde, bu içeriklerin tanıtımına yoğunlaşacağız) ve ayrıca, Size faydalı olabilecek İçerikleri anlamak amacıyla Hizmetlerimiz ile etkileşimleriniz bazında bilgi toplarız.

  1. Konumunuza dair bilgiler

Hizmetlerimizin bir bölümünü oluşturduğundan, yakınınızda bulunan bayileri görüntülemenize olanak sağlamak ve Size faydalı olabilecek İçerikleri iletmek amacıyla konumunuza dair bilgi toplarız. Konumunuz aşağıda belirtilen yöntemlerle belirlenebilir:

  • Bir adres, şehir veya Posta Kodunun manuel olarak girilmesi;
  • Cihazınızın sensörleri;
  • lP Adresi.

Konumunuz, bunun Tarayıcıdan veya Cihazdan toplanılmış olmasına bağlı olarak ve bunlar üzerinde ayarlamış olduğunuz gizlilik düzenlemeleri bazında takriben doğru ve sürekli olarak belirlenir. Konumunuza dair Bilgilerin Hassas Verilerinizi elde etmek için kullanılmayacağını garanti ederiz.

Aşağıda yer alan Verilerinizi nasıl kontrol edebilirsiniz bölümünde belirtilmiş olduğu gibi Tarayıcı veya Cihazınızın ayarları üzerinde düzenleme yaparak konumunuzu belirleme yöntemlerimiz üzerinde müdahalede bulunabilirsiniz.

  1. Partnerlerimizin Siteleri ve Uygulamalarından toplanan veriler

Partnerlerimizin Siteleri ve Uygulamalarından da sizinle ilgili bilgi toplarız. Bu yukarıda belirtilenler sizin Kişisel Verilerinizi, sadece sizin onayınızı almış olduklarını veya verilerin bize iletim/bizimle paylaşımlarını meşru kılan (örneğin, Partnerlerimizin birinden bir Maserati test sürüşü için rezervasyon yapmalarını istemiş olduğunuzda veya Maserati merchandising satın alıp, ticari içerikli iletilerin sizin gönderilmesini talep ettiğinizde) başka bir yasal temele dayandığını sözleşme bazında bize garanti ettiklerinden iletebilirler. Bu nokta ile ilgili olarak, elimize geçen verileri kullanmadan önce bunların uygunluğunu doğrulamak için ticari olarak mümkün her çabayı gösterdiğimizi ve ayrıca, Hassas Verilerinizin bize iletilmemesini isteyeceğimizi belirtiriz (bu faaliyet aşağıda Dolaylı toplama olarak tanımlanacaktır).

  1. Halka açık veya alenen erişilebilen kaynaklardan toplanan veriler

Kişisel Verilerinizi halka açık veya alenen ve genel olarak erişilebilir kaynaklardan çıkarılan bilgilerle, bize uygulanabilir kanunların öngördüğü sınırlar çerçevesinde toplarız veya zenginleştiririz. Bu kaynaklar; kamu sicilleri, çevrim içi yayınlar, kamu listeleri veya kayıt kütüklerinden oluşabilir. Bu bilgileri kullanma olasılığı konusunda, tabi olduğumuz İtalyan Denetleme Makamı (Garante per la protezione dei dati personali) tarafından belirlenmiş en iyi uygulama kriterlerine göre daima bir ön kontrol yaptığımızı belirtiriz.

Okuma kolaylığı açısından, bundan sonra, şimdiye kadar söz konusu edilmiş olan bütün Kişisel Verileri toplu şekilde “Veriler” olarak tanımlayacağız.

2) Verilerinizi neden kullanıyoruz

Veriler, aşağıda sıralanan amaçlar doğrultusunda kullanılır:

  1. Hizmetlerimizi sunmak ve taleplerinize cevap vermek

Verilerinizi, Sitelerimizde ve Uygulamamızda veya Partnerlerimizin Siteleri ve Uygulamalarında test sürüşlerinin rezervasyonu ve bunların gerçekleştirilmesi, katıldığınız Etkinliklerimizin organizasyonu, taleplerin/ önerilerin/bildirimlerin cevaplandırılması ve arzu etmeniz halinde, bizim ve/veya dahil olduğumuz girişimcilik grubunun faaliyetleri hakkında kurumsal haber bülteni gönderilmesi de dahil olmak üzere, Hizmetlerimizi sunabilmek için kullanırız.

Bu işleme, sözleşmeden kaynaklanan bir yükümlülüğün veya isteğiniz üzerine düzenlenen sözleşme öncesi önlemlerin uygulanmasına dayanmaktadır.

  1. Tabi olduğumuz yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi

Verilerinizi, bu işlemenin yasal tabanı olan, tabi olduğumuz olası kanuni ve vergi yükümlülüklerini yerine getirmek için kullanabiliriz.

  1. Hizmetlerimizde anormal durumların algılanması

Tarafınızdan verilen Verileri, Tarayıcı, Cihaz ve Uygulamadan toplanan Verileri, faaliyetlerinizden çıkarılan Verileri ve Kümelenen bilgileri Hizmetlerde anormal durumların oluşmasından kaçınmak için kullanırız. Örneğin Sitelerimizin ve Uygulamamızın, bir bağlantının açılışında anormal bir durum fark edebilir veya bir sistem hatasının oluşmasından ne şekilde kaçınılacağını anlamak için Verileri kullanabiliriz.

Bu işleme, Hizmetlerin sağlanmasının garanti edilmesi gerekliliğinin yanı sıra, hizmet bozuklarının önlenmesi konusundaki meşru bir menfaatimize dayanmaktadır.

  1. Size faydalı olabilecek İçerikler dahil olmak üzere, Hizmetlerimizin Kişiselleştirilmesi

Verilerinizi, özellikle faaliyetlerinizden çıkarılan Verileri, konumunuz hakkındaki Bilgileri ve Tarayıcı, Cihaz ve Uygulamadan toplanan Verileri, Hizmetlerimizi (örneğin Sitelerimiz ve Uygulamamız, Etkinliklerimiz, promosyon amaçlı iletiler) iyileştirmek ve sadece Size faydalı olabilecek İçerikleri göstermek için kullanıyoruz.

Size faydalı olabilecek İçerikler:

  • Bunlar, konumunuz hakkındaki Bilgilerden çıkarılabilecek olanlar gibi, Hassas Veriler kullanılarak yaratılmaz;
  • Programatik reklamcılık platformlarına da yüklendiklerinden, bizimkilerden farklı olan siteler ve mobil uygulamalarda da görülebilir olabilirler, ancak bu, sadece bunları bu platformlara yüklememize izin vermiş olduğunuz ölçüde gerçekleşir.

Tarafımızdan Hizmetlerimizin kişiselleştirilmesi ve Size faydalı olabilecek İçeriklerin sağlanması, ifade etmiş olduğunuz onaylara göre daha az veya daha çok kapsamlı olabilir ve onayınızı aşağıda belirtilenler aracılığı ile bildirmeye veya bildirmemeye karar verebilirsiniz:

  • Tarayıcı, Cihaz ve Uygulama tarafından toplanan Verilere ilişkin olarak, Sitelerimiz ve Uygulamamızı ilk ziyaretinizde mevcut olan banner;
  • Tarafınızdan verilen Veriler ve faaliyetlerinizle ilgili Verilere ilişkin olarak, tercihlerinizi belirtmenizi istediğimiz veri toplama formları;
  • Konumunuza dair Bilgilerin paylaşılmasını etkinleştirmek için Tarayıcı veya Cihazın banner’ları.
  1. Hizmetlerimizin etkinliğinin ölçülmesi ve yeni hizmetlerin yaratılması

Verilerinizi ve Kümelenen bilgileri Hizmetlerimizin verimliliğini ölçmek veya yeni Hizmetler oluşturmak için kullanırız. Bu, örneğin bayilerimiz, Etkinliklerimiz, haber bültenimiz ve/veya promosyon iletileri (talep edilmiş olduğunda) ile etkileşimlerinizin analizi aracılığıyla yapılabilir.

Hizmetlerimizin kişiselleştirilmesi için verilecek onaya halel gelmeksizin, Hizmetlerimizin etkinliğinin ölçülmesi ve yeni Hizmetlerin yaratılması, kullanıcılarımız için gerçekten faydalı olan Hizmetlerin yaratılması ve sürdürülmesi konusundaki meşru menfaatimize dayanmaktadır.

  1. Size promosyon iletilerinin gönderilmesi

Kayıt olup olmama konusunda serbestçe karar verebileceğiniz kurumsal haber bülteni hizmeti dışında, bize vermiş olduğunuz irtibat bilgilerini, sunduğumuz yeni modellere veya Hizmetlere, inisiyatiflerimize dair iletileri göndermek ve/veya değerlendirme anketlerimize katılmanızı rica etmek için kullanırız. İletiler, bazı durumlarda seçilmiş bazı Partnerlerin ürünlerinin veya hizmetlerinin tanıtımını içerebilir (ancak bundan dolayı Verileriniz onlarla paylaşılmaz). Söz konusu iletiler de Size faydalı olabilecek İçerikler dahil olmak üzere, Hizmetlerin kişiselleştirilmesini onaylamışsanız, kişiselleştirilebilecektir.

Bu noktayla ilgili olarak, önceden verilen bir onayınız olmadan size hiçbir ileti gönderilmeyeceğini ve onayınızı, bu amaç için özel, tick-box- işaret kutusu olarak adlandırılan kutular aracılığıyla ve/veya push olarak adlandırılan bildirimler gönderildiğinde Cihazdan izinle verebileceğinizi bildiririz. Onay formunda “tek irtibat kanallarını seçmek için buraya tıkla” bağlantısına tıklayarak veya Uygulamanın gizlilik ayarlarında tek kanalları seçerek, sadece irtibat kanallarının bazılarını (örneğin sadece e-posta veya sms) seçebileceğinizi de hatırlatırız.

  1. Bizim ve kullanıcılarımızın menfaatlerinin korunması

Verilerinizi, hileli veya yasa dışı veya Sitelerimiz ve Uygulamamızın veya Hizmetlerin güvenliğini tehlikeye atan davranışları algılama, önleme ve bunlara tepki gösterme faaliyetlerimiz çerçevesinde kullanmamız gerekebilir. Bu durum, örneğin Uygulamayı, Dolaylı Toplamayı kontrol etmek için izin verilenden farklı şekilde kullanmanız durumunda veya Etkinliklerimiz açısından pek uygun olmayan davranışlar halinde meydana gelebilir.

Bu amaç da bizi ve siz dahil olmak üzere kullanıcılarımızı koruma konusundaki meşru menfaatimize dayanır.

3) Verilerinizi nasıl kullanıyoruz

Yukarıda belirtilen amaçlar için toplanan tüm veriler gerek elle gerekse otomatikleştirilmiş karar alma süreçleri aracılığıyla, yani faaliyetlerinizden çıkarılan Veriler, konumunuza dair Bilgiler ve Tarayıcı, Cihaz ve Uygulama tarafından toplanan veriler gibi bilgileri analiz eden programlar ve/veya algoritmalar tarafından işlenir.

Verileriniz aynı zamanda kombinasyona ve/veya karşılaştırmaya da tabi tutulabilir. Bu, örneğin, Hizmetlerimiz aynı IP adresi veya Benzersiz Tanımlayıcılar ile Tarayıcı ve Cihazdan kullanılıyorlar ise, tek bir kullanıcı tarafından kullanıldıklarını anlamamızı sağlar veya yine konumunuza dair bilgiler veya faaliyetlerinizden çıkarılan veriler veya Tarayıcı, Cihaz ve Uygulama tarafından toplanan Verilerle yakın şekilde bağlantılı promosyon amaçlı iletiler veya Size faydalı olabilecek İçerikler göndermemize olanak tanır.

4) Verilerinizi kimlerle paylaşıyoruz

Verilerinizi aşağıdaki kişi kategorileriyle paylaşırız (“Alıcılar”):

  • Tarafımızdan yetkilendirilmiş kişiler: bunlar, Verilerinizin işlenmesi için bir gizlilik sözleşmesi ve belirli kuralları imzalamış olan bağımlı çalışanlarımız ve iş birliği yaptığımız kişilerdir;
  • İşleme sorumlularımız: bunlar, bazı işleme operasyonlarının gerçekleştirilmesiyle görevlendirdiğimiz harici kişilerdir. Örneğin, sistemlerimizin güvenliği için tedarikçiler, danışmanlar, muhasebeciler, veri barındırma için teknolojik platformlar vb. bu kategoriye dahildir. Bütün dünyada mevcut bayilerimiz de bu kategoriye girmektedir. Bu tarafların her biriyle, Verilerinizin işlenmesinin uygun önlemlerle ve sadece talimatlarımız üzerine yapılmasını garanti etmek amacıyla bir sözleşme imzaladık;
  • Sistem yöneticileri: bunlar, bizim çalışanlarımız veya bilgi işlem sistemlerimizin yönetimi ile görevlendirilmiş olan işleme sorumlularımızdır ve dolayısıyla, verilerinize erişme, bunları tadil etme, askıya alma ve verilerinizin işlenmesini sınırlandırma hakkına sahiptirler. Bu kişiler önceden seçilmiş ve yeterli derecede eğitilmiş olup, onlar tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, İtalyan Denetleme Makamının Kararnamelerinde öngörüldüğü gibi tadil edemeyecekleri sistemler tarafından takip edilir;
  • Bağlı şirketlerimiz: örneğin, siz bir Brezilya vatandaşıysanız, isteklerinize/sorularınıza kendi ana dilinizde cevap vermek için bunları yerel bayimizle paylaşabiliriz. Aynı husus, pazar analizlerimize dayalı ticari girişimler yapmak istiyorsak da geçerlidir. Tüm Bağlı şirketler Verilerinizin işlenmesi konusunda bizimle anlaşma imzalamışlardır;
  • Kararları bizim için zorunlu nitelikte olan asayiş makamları veya herhangi diğer bir makam: bu, örneğin bir mahkeme kararına, bir kanuna uymamız gerektiğinde veya yargı makamları huzurunda kendimizi savunmamız gerekli olduğunda meydana gelir.

5) Verileriniz nerede

Hemen hemen tüm dünyada mevcuduz ve Hizmetlerimizi sunuyoruz. Verilerinizin bizim tarafımızdan ve Alıcılar tarafından işlenmesinin, tabi olduğumuz Avrupa ve İtalya yasalarına uygun olarak gerçekleştiğini garanti ediyoruz. Gerçekten de Verilerinizin Alıcılara aktarılması, bir yeterlilik kararına (örneğin EU-ABD Gizlilik Kalkanı; İsviçre-ABD Gizlilik Kalkanı) veya Avrupa Komisyonu tarafından onaylanmış Standart Sözleşme Şartlarına dayanabilir. Buraya yazarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

6) Verilerinizi ne kadar zaman saklıyoruz

Yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda işlenen Veriler, aynı amaçlara ulaşmak için kesinlikle gerekli olan süre boyunca veya onayınızın bizim bunları işlememize izin veren yasal dayanak olması halinde, onayınızı geri alana kadar saklanacaktır.

Tabi olduğumuz yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi için işlenen Veriler, bu kanunlar tarafından öngörülen süre boyunca saklanacaktır. Menfaatlerimizi ve kullanıcılarımızın menfaatlerini korumak için işlenen Veriler, menfaatlerimizin korunması için İtalyan kanunlarının izin verdiği süre boyunca saklanacaktır (İtalyan Medeni Kanun madde 2946 ve sonrakiler). Buraya yazarak, saklama kriterleri ve süreleri hakkında daha fazla bilgi isteyebilirsiniz.

7) Verilerinizi nasıl kontrol edebilirsiniz

Dilediğiniz zaman aşağıdaki taleplerde bulunabilirsiniz:

  • Verilerinize erişim: Hizmetlerimizi nasıl kullandığınıza bağlı olarak, ad, soyadı, yaş, IP adresi, Benzersiz Tanımlayıcılar,  e-posta, verilerinizi bize veya Verilerinizin kaynağına (örneğin bunların bize Partnerlerimizden biri tarafında iletilmiş olması durumunda) ilettiğinizde size verilmiş olan Bildirim ile birlikte ifade etmiş olduğunuz tercihleriniz gibi hakkınızda sahip olduğumuz Verileri size temin edeceğiz;
  • Verilerinizin taşınabilir hale getirilmesi: Hizmetlerimizi nasıl kullandığınıza bağlı olarak, hakkınızda sahip olduğumuz Verileri içeren bir tabloyu excel formatında size temin edeceğiz.
  • Verilerinizin düzeltilmesi: örneğin, doğru olmamaları halinde, verdiğiniz e-posta adresinin veya telefon numarasının değiştirilmesini isteyebilirsiniz;
  • Verilerinizin işlenmesinin sınırlandırılması: örneğin bizim tarafımızdan yapılan işlemenin meşru olmadığını düşünüyorsanız ve/veya meşru menfaatlerimiz doğrultusunda yapılan bazı işlemelerin uygun olmadığını düşünüyorsanız;
  • Verilerin silinmesi: örneğin, artık Hizmetlerimizi kullanmak niyetinde değilseniz ve Kişisel Verilerinizin tarafımızdan saklanmaya devam edilmesini istemiyorsanız;
  • Onaya dayanan Verilerinizin işlenmesi için tercihlerinizin güncellenmesi: Hizmetlerimizi nasıl kullandığınıza bağlı olarak, size ticari nitelikte iletiler göndermememizi ve/veya Size faydalı olabilecek İçerikler dahil olarak Hizmetlerimizi kişiselleştirmemizi talep edebilirsiniz.

Tabi olduğumuz Avrupa mevzuatı tarafından öngörülen yanıtlama süreleri, talebinizden itibaren 1 aydır (özel zorluklar durumunda, bu süre 2 ay daha uzatılabilir). Buraya yazarak yukarıda sıralanan haklardan herhangi birini kullanabilirsiniz

Burada bulunan form aracılığıyla sosyal sayfalarımızın bazılarında doğrudan Facebook tarafından gerçekleştirilen bazı işlemlerle ilgili olarak aynı hakları kullanabilirsiniz.

Ayrıca, dilediğiniz her an:

  • Buraya tıklayarak kişisel verilerin korunması için (VKG) tayin etmiş olduğumuz sorumlumuza başvurabilirsiniz;
  • İrtibat bilgileri burada mevcut olan yerel Denetleme Makamı ile irtibat kurabilirsiniz;
  • Her e-posta iletisi altında bulunan bağlantıya tıklayarak promosyon amaçlı iletilerin gönderilmesini engelleyebilirsiniz;
  • Tarayıcı, Cihaz ve Uygulama tarafından toplanan Veriler için tercihlerinizi, burada yer alan talimatları izleyerek ayarlayabilirsiniz.

8) Bildirim kapsamında bulunmayanlar

Bu Bildirim veri denetleyicisi olarak Sitelerimizde ve Uygulamamızda ve Partnerlerimizin Sitelerinde ve Uygulamalarında gerçekleştirdiğimiz işlemeleri açıklar ve kapsar.

Bildirim Maserati S.p.A. dışındaki taraflar tarafından gerçekleştirilen işlemeleri kapsamaz ve özellikle aşağıda belirtilenleri:

  • Partnerlerimiz tarafından bağımsız veri denetleyicileri sıfatıyla gerçekleştirilen işlemeleri (bakınız Dolaylı Toplama) veya Facebook gibi bazı sosyal medyalar tarafından sayfalarımız ve burada belirtilenler içinde gerçekleştirilenleri;
  • Bayilerimiz tarafından bağımsız veri denetleyicileri sıfatıyla gerçekleştirilen işlemeleri;
  • Sitelerimizde ve Uygulamamızda mevcut olan ancak bağlamlarında bu Bildirime atıfta bulunulmayan bağlantılara tıkladıktan sonra gerçekleştirilen işlemeleri;
  • Bağımsız veri denetleyicisi sıfatıyla FCA grubu şirketleri tarafından gerçekleştirilen işlemeleri (örneğin https://careers.fcagroup.com/) kapsamaz.

Bu varsayımlarla ilgili olarak, bu Bildirim kapsamında olmayan Verilerinizin işlenmesi konusunda hiçbir sorumluluk kabul etmeyiz.

9) Avrupa Birliği dışında mı bulunuyorsunuz?

Aşağıdaki bölümler, Avrupa Birliği dışında bulunuyorsanız veya bulunduğunuz Ülke yasaları yukarıdaki Bildirimimizde belirtilenlere göre istisnalar ve gerekli açıklamaları öngörüyorsa, bilgilerinizi ne şekilde işlediğimizi açıklamaktadır.

  • A.B.D.
  • Avustralya
  • B.A.E.
  • Bahreyn
  • Beyaz Rusya
  • Brezilya
  • Çin
  • Dominik Cumhuriyeti
  • Ekvator
  • Endonezya
  • Fas
  • Filipinler
  • Guatemala
  • Güney Afrika
  • Güney Kore
  • Gürcistan
  • Hindistan
  • Hong Kong
  • Japonya
  • Katar
  • Kazakistan
  • Kolombiya
  • Kosta Rika
  • Kuveyt
  • Lübnan
  • Makao
  • Malezya
  • Meksika
  • Mısır
  • Monako Prensliği
  • Oman
  • Panama
  • Peru
  • Porto Riko
  • Rusya
  • Sırbistan
  • Singapur
  • Suudi Arabistan
  • Şili
  • Tayland
  • Tayvan
  • Türkiye
  • Ukrayna
  • Uruguay
  • Ürdün
  • Vietnam
  • Yeni Zelanda

10) Bildirim değişiklikleri

Bu Bildirim, bu belgenin başında belirtilen tarihten itibaren geçerlidir. Kapsamı; kısmen veya tamamen, uygulanır mevzuattaki değişikliklerden dolayı da değiştirme veya sadece güncelleme hakkımız saklıdır. Bildirimde önemli değişiklikler yapılması durumunda, Tarayıcı veya Uygulamada bir mesaj alacaksınız.

Önceki Bildirim burada mevcuttur

11) Tarayıcı, Cihaz ve Uygulama tarafından toplanan Veriler için tercihlerinizin ayarlanması

  1. Çerez

Tarafımızdan konulan çerezler:

Teknik adı Veri Denetleyicisi Çerez türü, fonksiyon ve amaç Süre
_device Maserati Fonksiyon Kullanıcı cep telefonundan gezinti yapıyorsa, cihaz türünü kaydeder Oturum
adobeDTMadvertising Maserati Fonksiyon Kullanıcının reklam çerezleriyle ilgili seçimini kaydeder 29 gün
adobeDTMcomfort Maserati Fonksiyon Kullanıcının konfor çerezleriyle ilgili seçimini kaydeder 29 gün
adobeDTMperformance Maserati Fonksiyon Kullanıcının performans çerezleriyle ilgili seçimini kaydeder 29 gün
CookieConsent Maserati Fonksiyon Güncel etki alanı için kullanıcının çerezleri onaylama durumunu kaydeder 1 yıl
filter-colours-external Maserati Fonksiyon Dış renkler üzerindeki filtreler için kullanıcının seçimini kaydeder Oturum
filter-colours-internal Maserati Fonksiyon İç renkler üzerindeki filtreler için kullanıcının seçimini kaydeder Oturum
ip_location Maserati Fonksiyon İp bazında kullanıcının konumunu kaydeder 30 gün
ip_location_reject Maserati Fonksiyon Kullanıcı uluslararası siteden kendi ülkesinin sitesine yönlendirilmeyi reddetmişse bunu kaydeder 1 gün
JSESSIONID Maserati Tarama Sitenin çeşitli sayfalarında kullanıcının durumlarını korur. Oturum
maserati_cookie_agree Maserati Fonksiyon Kullanıcının çerez politikasını kabulünü kaydeder 30 gün

Bu Çerezleri engellemek istiyorsanız, Tarayıcınızın talimatlarını izleyebilirsiniz (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari). Ayrıca, Digital Advertising Alliance tarafından temin edilen AdChoice aracını veya European Interactive Digital Advertising Alliance tarafından temin edilen YourOnlineChoice aracını kullanabilirsiniz.

Üçüncü taraf çerezleri:

Bu siteler tarafından yapılan işlemenin engellenmesini istiyorsanız, yukarıdaki bağlantıların birine tıklamanızı ve tercihinizi kullanmanızı öneririz. Google, aşağıda yer alan ve örneğin bağlamlarında Google çerezlerinin mevcut oldukları bütün sitelerden çekilmek için bir eklenti kurulmasına da izin verir https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=it.

       b. SDK

Uygulama üzerinde kullandığımız SDK’ların tümü üçüncü taraflara aittir ve aşağıda belirtildiği gibi, kullandığınız Cihaz türüne bağlıdır. Belirtilen bağlantılara tıklayarak veya Uygulama bağlamındaki gizlilik ayarlarından karşı çıkabilirsiniz.

Apple Cihazları üzerinde:

Adobe Analytics: https://www.adobe.com/it/privacy/opt-out.html;

Crashlytics: http://try.crashlytics.com/terms/

        c. Size faydalı olabilecek İçerikler

Yapılandırılma şeklinden dolayı, Programatik Reklamcılık bağlamına katılanların kimliğini kapsamlı şekilde sıralamamız ve dolayısıyla, Size faydalı olabilecek İçeriklerimizi Size göstermek için IP Adresi gibi verilerinizin kimin tarafından bize iletildiğini kesin şekilde bilmemiz mümkün değildir.

Size, Size faydalı olabilecek İçeriklerin gönderilmesini sağlayan Programatik Reklamcılık içinde Kişisel Verilerinizin paylaşımını engellemek istiyorsanız, Digital Advertising Alliance tarafından temin edilen AdChoice aracını veya European Interactive Digital Advertising Alliance tarafından temin edilen YourOnlineChoice aracını kullanabilirsiniz.

      d. Benzersiz Tanımlayıcılar

Cihazınızın Benzersiz Tanımlayıcıları bizimle paylaşmasını istemiyorsanız ve bunları sıfırlamak istediğinizi düşünüyorsanız, bunu Cihazınızı uygun şekilde ayarlayarak yapabilirsiniz.

Cihazınız IOS ise, “Ayarlar”, sonra “Gizlilik” ve akabinde “Reklam” bölümüne gidin ve “Reklam Takibini Sınırla” butonunu etkinleştirin. Aynı sayfada, ayrıca (IDFA olarak adlandırılan) Reklam Kimliğinizi yeniden geri yükleyebilirsiniz.

        e. Konumunuza dair bilgiler

Konumunuza dair Bilgileri bizimle paylaşmak istemiyorsanız, Tarayıcı veya Cihazınızın ve/veya Uygulamanın ayarlarından konum belirleme izninizi devre dışı bırakabilirsiniz. Konumunuza dair işlediğimiz Bilgileri sınırlandırmak istiyorsanız, sadece Uygulamayı kullanırken konumunuzun takip edilmesini seçerek veya alternatif olarak sadece adres ve Posta Kodunu bildirerek bunu Cihazınız aracılığıyla yapmayı seçebilirsiniz.

        f. Cihazınıza promosyon amaçlı iletiler

Push bildirimler yoluyla promosyon amaçlı iletileri engellemek istiyorsanız, bu izni devre dışı bırakabilirsiniz veya Cihazınızın ayarlarını değiştirerek almak istediğiniz içerik türünü seçebilirsiniz.

        g. Diğer takip teknolojileri

Kurumsal haber bültenimiz ve mail yoluyla gönderilen promosyon amaçlı iletilerin içine, bunların doğru yollanıp yollanmadığı ve belirli bir içeriği açıp açmadığınızı anlamamızı sağlayan Diğer takip teknolojilerini (örneğin piksel) ekleriz.

Diğer takip teknolojileri tarafından sağlanan bilgiler, sadece Sitelerimiz ve Uygulamamızı ziyaret ettiğiniz ilk defa mevcut olan banner’da verilen onayınızdan sonra tarafımızdan kullanılır. Bu onayı vermediyseniz, bu bilgileri kullanmayacağız. Bu takipleri engellemek isterseniz, e-posta iletilerinde resimlerin otomatik olarak indirilmesini seçmemeniz yeterlidir. Outlook bağlamında örneğin bu engelleme, “Resimleri Yükle” üzerine basmış olmanız dışında, kasten gerçekleşir.

Tanımlar

Bağlı şirketler: aralarında aşağıda yer alanların bulunduğu girişimcilik grubuna ait olan şirketler anlamına gelir: Maserati S.p.A. – ana şirket; Maserati North America Inc.; Maserati Canada Inc.; Maserati Japan KK; Maserati West Europe S.A.; Maserati GB Limited; Maserati Deutschland GmbH; Maserati (CHINA) Cars Trading Co. Ltd.; Maserati Schweiz A.G.

Benzersiz Tanımlayıcılar: Tarayıcınız, Cihazınız ve/veya Uygulama aracılığıyla benzersiz şekilde tanımlanmanızı sağlayan bilgiler anlamına gelir. Tarayıcıda, IP Adresi ve Çerezler Benzersiz Tanımlayıcılar olarak kabul edilir. Cihazda, Apple IDFA ve Android AAID gibi üreticiler tarafından sağlanan ve Hizmetlerimizin etkinliğini Ölçmek veya Size faydalı olabilecek İçerikler dahil olmak üzere Hizmetlerimizin Kişiselleştirilmesi amacıyla tarafımızdan kullanılan reklam tanımlayıcıları bu şekilde kabul edilir. Bu noktayla ilgili olarak, bu amaçlar doğrultusunda ve Avrupa Garantörlerinin görüşleri ile aynı doğrultuda, tarafınızdan sıfırlanamadıklarından dolayı MAC Adresi ve IMEI gibi diğer Benzersiz Tanımlayıcıları kullanmadığımızı belirtiriz. Uygulama için ise, yüklediğiniz Uygulamayı tanımlayan kod Benzersiz Tanımlayıcılar olarak kabul edilir. Benzersiz Tanımlayıcıları nasıl sıfırlayacağınızı veya bizimle paylaşmayacağınızı öğrenmek için buraya tıklayın.

Cihaz Sensörleri: Cihazınıza bağlı olarak bunlar; ivme ölçerler, jiroskoplar, Bluetooth, Wi-fi ve GPS gibi sensörler olup, topladıkları bilgileri Cihazla ve dolayısıyla Uygulamayla herhangi bir şekilde paylaşırlar. Bunlar Cihaz ayarlarından etkinleştirildiklerinde, konumunuza dair Bilgileri elde etmemizi sağlar.

Cihaz: Sitelerimizi ve Uygulamamızı ve/veya Partnerlerimizin Siteleri ve Uygulamalarını ziyaret etmek için kullandığınız cihaz (örneğin Apple smartphone) anlamına gelir.

Çerez: Sitelerimizin birinden veya Partnerlerimizin veya bayilerimizin sitelerinden Tarayıcınıza gönderilen kısa bir metindir. Sitenin, siteyi ziyaret etmiş olduğunuz, diliniz gibi bilgileri ve diğer bilgileri kaydetmesine izin verir. Çerezler, örneğin Çerezlerin kullanımına nispetle tercihlerinizi kaydetmek (teknik çerez olarak adlandırılanlar), Hizmetlerimizin etkinliğini Ölçmek veya Size faydalı olabilecek İçerikler dahil Hizmetlerimizi kişiselleştirmek için çeşitli amaçlar doğrultusunda kullanılır. Çerezler tarafından iletilen Bilgiler, SDK ve Diğer takip teknolojileri tarafından iletilenlerle Kombinasyon ve/veya karşılaştırmaya tabidir.

Diğer takip teknolojileri: Piksel etiketleri (Çerezlerle birlikte kullanılan ve Size faydalı olabilecek İçeriklerin görüntülenmesi veya bir e-posta iletisinin açılması gibi belirli faaliyetleri takip etmek amacıyla görüntü olarak web sayfalarının içine veya Uygulamaya eklenen izleyiciler) veya bir kez tıklandığında, bize bilgi gönderen ticari amaçlı iletilerin bağlantılarına eklenen Benzersiz Tanımlayıcılar anlamına gelir.

Dolaylı toplama: Partnerlerimizin Sitelerinde ve Uygulamalarında sunduğumuz Hizmetlerden bir tanesidir. Bu durumlarda, Partnerimiz sizin onayınızı almış olduğunu veya Kişisel Verilerinizin (örneğin Konumunuza dair Bilgiler, Çerezler, SDK vb.) bize iletilmesini/paylaşılmasını meşru kılan başka bir yasal temele sahip olduğunu bize garantiler. Bu noktayla ilgili olarak, verileri kullanmadan önce, tercihlerinize uyulacak şekilde, Partnerlerin verileri topladıkları ve aktardıkları yöntemleri kontrol ettiğimizi belirtiriz.

Etkinliklerimiz: Maserati, bayileri veya Maserati’nin ticari iş birliği anlaşmaları yapmış olduğu diğer markalarla iş birliği içinde Maserati tarafından organize edilen etkinlikler/showroom’lar söz konusudur.

Hassas Veriler: Kişinin ırksal veya etnik kökenini, siyasi görüşlerini, dini veya felsefi inançlarını veya sendika üyeliğini açığa çıkaran, ayrıca gerçek bir kişinin benzersiz şekilde tanımlanmasını sağlayan genetik verileri, biyometrik verileri işleyen, kişinin sağlığı veya cinsel hayatı veya cinsel eğilimlerine değinen Kişisel Veriler anlamına gelir.

Hizmetler: Toplu olarak, “Maserati’nizi konfigüre edin”, “bayileri bul”, test sürüşü rezervasyonları, kurumsal haber bülteni, Müşteri yardımları ve Etkinliklerimiz gibi Sitelerimiz ve Uygulamamızda mevcut hizmetlerin tümü anlamına gelir.

IP Adresi: İnternete bağlanmak için Tarayıcı, Cihaz ve Uygulama tarafından kullanılan benzersiz bir sayı anlamına gelir. Bu sayı, İnternete bağlantı hizmetini sağlayan operatör tarafından oluşturulur ve sizin tanımlanmanızın yanı sıra, hizmet tedarikçisinin ve/veya bulunduğunuz coğrafya alanının takriben tanımlanmasını da mümkün kılar. Bu; size Hizmetleri sağlamak, konumunuza dair Bilgileri toplamak ve Size faydalı olabilecek İçerikleri sunmak için kullandığımız, yoksa İnternete bağlanamayacağınız bir veridir.

Kişisel Veriler: Gerçek bir kişiyi tanımlanmış veya tanımlanabilir kılan herhangi bir bilgi anlamına gelir. Örneğin IP Adresi, e-posta adresi (gerçek bir kişinin kimlik verilerini bulunduruyor ise) ve Benzersiz Tanımlayıcılar Kişisel Veri olarak kabul edilir.

Kombinasyon ve/veya karşılaştırma: tamamen otomatikleştirilmiş veya otomatikleştirilmemiş ve bağlamında konumunuza dair Bilgileri, faaliyetlerinizden çıkarılan Verileri, Tarayıcı, Cihaz ve Uygulamadan toplanan Verileri, Hizmetlerin sağlanması, Hizmetlerimizin etkinliğinin Ölçülmesi ve yenilerinin yaratılması, Size faydalı olabilecek İçerikler sunulması için tarafınızdan verilen ve Partnerlerimizin Sitelerinden ve Uygulamalarından toplanan Verilerin kombine edildikleri operasyonların tümü söz konusudur. Örneğin Sitelerimiz ve Uygulamamızdan, Partnerlerimizin Sitelerinden ve Uygulamalarından ve/veya halka açık veya alenen erişilebilen kaynaklardan toplanan veriler gibi farklı kaynaklardan Kombinasyon ve/veya karşılaştırma operasyonları yapabiliriz.

Kümelenen bilgiler: bunlar, Sizi ilgilendiren ancak Kişisel Verilerinizi kapsamayan istatistik nitelikli bilgilerdir. Bu bilgileri, Hizmetlerimizin etkinliğini Ölçmek ve Partnerlerimiz ve bayilerimiz için istatistik nitelikli raporlar oluşturmak için kullanırız. Örneğin konumunuza dair veya görüntülemiş olduğunuz Size faydalı olabilecek İçerikler hakkında Bilgileri toplayabiliriz. Bu noktayla ilgili olarak, bu raporlarla Kişisel Verilerinizi paylaşmadığımızı tekrardan onaylarız.

Partnerlerimizin Siteleri ve Uygulamaları: Partnerlerimize veya bize ait siteler ve mobil uygulamalar anlamındadır; ancak bunlar, ticari anlaşmalarımız bulunan (örneğin Dolaylı Toplama) Partnerlerimiz tarafından yönetilen (örneğin maseratistore.com) ve yani bu bildirimin bulunduğu tüm Siteler ve Uygulamaları belirtir. Partnerlerimizin komple listesini buraya tıklayarak talep edebilirsiniz.

Programatik reklam: Bunlar, IP Adresiniz gibi hakkınızda toplanan verileri ve Çerezler, SDK ve Diğer takip teknolojileri tarafından toplanan verileri Size faydalı olabilecek İçerikleri göstermek isteyen taraflarla paylaşma kabiliyetine sahip platformlardır. Bizim durumumuzda, Sitelerimiz ve Uygulamamızda “Ghibli” modelini görüntülüyorsanız, Programatik Reklama katılanlardan, Size faydalı olabilecek İçerikleri göstermek için ziyaret ettiğiniz sitelerin birinde bize bir reklam alanı tahsis etmelerini isteyeceğiz. Bu noktayla ilgili olarak, Programatik Reklama katılanlara Verilerinizin iletilmesinin, Sitelerimizi ve Uygulamamızı ilk defa ziyaret ettiğinizde mevcut olan banner’ın kabulü ile önceden toplanan özel onayınıza dayandığını yeniden tekrarlamak isteriz. Bu iletime nasıl karşı çıkacağınızı bilmek istiyorsanız, buraya tıklayın.

SDK: Bunlar, Uygulama ile birlikte kurulan yazılım kütüphaneleridir. Bunlar da Tarayıcıda Çerezlerle olduğu gibi verilerin toplanmasını mümkün kılar. SDK’lar aracılığıyla, Cihazınızın ayarlarına bağlı olarak, konumunuza dair Bilgiler, Benzersiz Tanımlayıcılar ve faaliyetlerinizden çıkarılan Verileri toplayabiliriz.

Sitelerimiz ve Uygulamamız: Sosyal ağ sayfalarımız, Maserati Uygulaması, bayilerimizin bu Bildirimin mevcut olduğu sitelerinin bazı bölümleri ve aşağıdaki siteler dahildir: www.maserati.com, www.maseratistore.com ____.

Size faydalı olabilecek İçerikler: Örneğin “Ghibli” modelini arıyorsanız, Sitelerimiz ve Uygulamamız ve Programatik Reklam aracılığıyla bu modele dair diğer içerikleri görüntülemenizi sağlayabiliriz. İçeriklerin kişiselleştirilmesi, Verilerin Kombinasyonu ve/veya karşılaştırılması aracılığıyla meydana gelebilir.

Tarayıcı: İnternet erişimi için kullandığınız program anlamına gelir (örneğin Safari, Chrome, Firefox vb.).

Uygulama: Cihazınıza kurulu, smartphone için “Maserati Owner uygulamamız anlamına gelir (UK App store bağlantısı: https://apps.apple.com/gb/app/maserati-owner/id1312806215)_”.

Maserati'nizi Oluşturun

Her bir Maserati, özenle ve dikkatle inşa edilmiş birer sanat eseridir.
Ghibli
Ghibli
Levante
Levante
Quattroporte
Quattroporte
MC20
MC20

Ghibli GT Hybrid

2022
Ghibli GT Hybrid
Motor
L4
Motor Hacmi
1995 cc
0-100km/s
5,7 sec
Azami hız
255 km/h
Azami güç
330 HP
Çekiş
RWD

Ghibli Modena

2022
Ghibli Modena
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
5,5 sec
Azami hız
267 km/h
Azami güç
350 HP
Çekiş
RWD

Ghibli Modena S

2022
Ghibli Modena S
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
4,9 sec
Azami hız
286 km/h
Azami güç
430 HP
Çekiş
RWD

Ghibli Modena S Q4

2022
Ghibli Modena S Q4
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
4,7 sec
Azami hız
286 km/h
Azami güç
430 HP
Çekiş
AWD

Ghibli Trofeo

2022
Ghibli Trofeo
Motor
V8
Motor Hacmi
3799 cc
0-100km/s
4,3 sec
Azami hız
326 km/h
Azami güç
580 HP
Çekiş
RWD

Levante GT Hybrid

2022
Levante GT Hybrid
Motor
L4
Motor Hacmi
1995 cc
0-100km/s
6,0 sec
Azami hız
240 km/h
Azami güç
330 HP
Çekiş
AWD

Levante Modena

2022
Levante Modena
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
6,0 sec
Azami hız
251 km/h
Azami güç
350 HP
Çekiş
AWD

Levante Modena S

2022
Levante Modena S
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
5,2 sec
Azami hız
264 km/h
Azami güç
430 HP
Çekiş
AWD

Levante Trofeo

2022
Levante Trofeo
Motor
V8
Motor Hacmi
3799 cc
0-100km/s
4,1 sec
Azami hız
302 km/h
Azami güç
580 HP
Çekiş
AWD

Quattroporte GT

2022
Quattroporte GT
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
5,5 sec
Azami hız
270 km/h
Azami güç
350 HP
Çekiş
RWD

Quattroporte Modena

2022
Quattroporte Modena
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
5,0 sec
Azami hız
288 km/h
Azami güç
430 HP
Çekiş
RWD

Quattroporte Modena Q4

2022
Quattroporte Modena Q4
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
4,8 sec
Azami hız
288 km/h
Azami güç
430 HP
Çekiş
AWD

Quattroporte Trofeo

2022
Quattroporte Trofeo
Motor
V8
Motor Hacmi
3799 cc
0-100km/s
4,5 sec
Azami hız
326 km/h
Azami güç
580 HP
Çekiş
RWD

MC20 Coupé

2022
MC20 Coupé
Motor
V6
Motor Hacmi
3000 cc
0-100km/s
<2.9 sec
Azami hız
>325 km/h
Azami güç
630 HP
Çekiş
RWD
Konfigürasyon Kodunuzu Girin.
Mevcut bir konfigürasyonu açın.
Konfigürasyon numaranızı kullanarak kendi Maserati’nize erişin.
Maserati Konfigürasyon Kodunuzu kişisel e-postanızda veya PDF'in basılı özetinde bulabilirsiniz.

Maserati'nizi Oluşturun

Her bir Maserati, özenle ve dikkatle inşa edilmiş birer sanat eseridir.
Ghibli
Ghibli

Ghibli GT Hybrid

2022
Motor
L4
Motor Hacmi
1995 cc
0-100km/s
5,7 sec
Azami hız
255 km/h
Azami güç
330 HP
Çekiş
RWD

Ghibli Modena

2022
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
5,5 sec
Azami hız
267 km/h
Azami güç
350 HP
Çekiş
RWD

Ghibli Modena S

2022
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
4,9 sec
Azami hız
286 km/h
Azami güç
430 HP
Çekiş
RWD

Ghibli Modena S Q4

2022
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
4,7 sec
Azami hız
286 km/h
Azami güç
430 HP
Çekiş
AWD

Ghibli Trofeo

2022
Motor
V8
Motor Hacmi
3799 cc
0-100km/s
4,3 sec
Azami hız
326 km/h
Azami güç
580 HP
Çekiş
RWD
Levante
Levante

Levante GT Hybrid

2022
Motor
L4
Motor Hacmi
1995 cc
0-100km/s
6,0 sec
Azami hız
240 km/h
Azami güç
330 HP
Çekiş
AWD

Levante Modena

2022
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
6,0 sec
Azami hız
251 km/h
Azami güç
350 HP
Çekiş
AWD

Levante Modena S

2022
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
5,2 sec
Azami hız
264 km/h
Azami güç
430 HP
Çekiş
AWD

Levante Trofeo

2022
Motor
V8
Motor Hacmi
3799 cc
0-100km/s
4,1 sec
Azami hız
302 km/h
Azami güç
580 HP
Çekiş
AWD
Quattroporte
Quattroporte

Quattroporte GT

2022
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
5,5 sec
Azami hız
270 km/h
Azami güç
350 HP
Çekiş
RWD

Quattroporte Modena

2022
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
5,0 sec
Azami hız
288 km/h
Azami güç
430 HP
Çekiş
RWD

Quattroporte Modena Q4

2022
Motor
V6
Motor Hacmi
2979 cc
0-100km/s
4,8 sec
Azami hız
288 km/h
Azami güç
430 HP
Çekiş
AWD

Quattroporte Trofeo

2022
Motor
V8
Motor Hacmi
3799 cc
0-100km/s
4,5 sec
Azami hız
326 km/h
Azami güç
580 HP
Çekiş
RWD
MC20
MC20

MC20 Coupé

2022
Motor
V6
Motor Hacmi
3000 cc
0-100km/s
<2.9 sec
Azami hız
>325 km/h
Azami güç
630 HP
Çekiş
RWD
Konfigürasyon Kodunuzu Girin.
Mevcut bir konfigürasyonu açın.
Konfigürasyon numaranızı kullanarak kendi Maserati’nize erişin.
Maserati Konfigürasyon Kodunuzu kişisel e-postanızda veya PDF'in basılı özetinde bulabilirsiniz.