Verificare Compatibilitate Bluetooth

Quattroporte interior design: steering wheel, dashboard, beige leather

Selectând vehiculul, puteți vedea care sunt device-urile compatibile verificate de Maserati S.p.A..
Funcțiile Compatibile, condițiile de testare, dispozitivele mobile și firmware-ul folosit pentru teste.

  • Dacă versiunea de mobil a dispozitivului și firmware-ul sunt diferite, nu este garantat că funcțiile descrise sunt disponibile.
  • Dacă nu a fost posibil să se identifice versiunea firmware instalată pe unele dispozitive mobile.
  • Maserati S.p.A. nu este responsabil pentru funcționarea necorespunzătoare a dispozitivelor mobile folosite. În unele cazuri, unele inconveniente pot apărea chiar și la dispozitivele mobile care au fost verificate.

Serviciul nostru de asistență este disponibil pentru a vă oferi informațiile necesare.

Secțiunea Bluetooth a fost creată pentru a vă furniza informații despre funcționarea platformei, acum valabilă pe o gamă variată de dispozitive. Scopul nostru este să fie inteligibil și ușor de utilizat, oferind informații despre toate funcțiile noi. Puteți verifica compatibilitatea între platformă și diferite dispozitive mobile pe website-ul nostru; acestea au fost testate de Maserati S.p.A..
reamintim că informațiile de pe website-ul nostru sunt constant actualizate. Vă sfătuim să citiți notele care se regăsesc mai jos, deoarece ele explică în detaliu toate informațiile.
Nu există niciun parteneriat comercial între părți.
Maserati S.p.A. oferă suport în alegerea dispozitivelor dumneavoastră mobile din lista de opționale. În orice caz, aceasta nu constituie o relație comercială, nici nu stabilește o obligație din partea vreunei părți.
Este recomandat să consultați showroom-urile autorizate pentru întrebările tehnice.

Secțiunea Bluetooth de pe www.maserati.com este îmbunătățită cu informații și imagini pentru a vă ajuta în selectarea dispozitivelor mobile compatibile cu vehiculele noastre. Această secțiune este actualizată constant, în timp putând exista schimbări ale dispozitivelor datorită folosirii lor în unele regiuni sau din motive legale. Maserati S.p.A. își rezervă dreptul de a face modificări în conținutul afișat pe website, din rațiuni tehnice și comerciale.
Secțiunea Bluetooth de pe www.maserati.com nu conține informații despre prețurile dispozitivelor mobile: aceste informații sunt valabile doar în showroom-urile noastre autorizate.

Imagini și culori
Imaginile afișate pe website sunt cu scop ilustrativ și nu reflectă întotdeauna modelul prezentat. Mai mult, culorile afișate pe ecranul dumnevoastră pot varia față de culorile originale. Vă recomandăm să vizitați dealerii autorizați din rețeaua noastră, pentru a viziona în persoană produsele prezentate pe site.

Copyright
Tot conținutul website-ului intră sub incidența drepturile de autor. Puteți accesa informațiile, imaginile și textele conținute în site, strict cu scop de utilizare personală. Textele, fotografiile, clipurile video, fișierele audio și toată creația din site-ul www.maserati.com sunt proprietatea Maserati S.p.A. sau a unor terțe părți și fac subiectul drepturilor de autor, (copyrightului) și al altor drepturi de proprietate intelectuală și sunt protejate prin lege. Websiteul poate conține imagini ale căror drepturi de autor sunt atribuite unor terțe părți. Reproducerea sau transmiterea, integrală sau părțială, a oricărui material conținut în site este strict interzisă. Orice utilizare neautorizată ale elementelor de marcă înregistrată, ale logo-urilor, fără un acord scris în prealabil de la Maserati S.p.A. sau terțe părți, va fi considerată o încălcare fragrantă a drepturilor și este susceptibilă de urmărire penală. Modificarea sau redistribuirea unor asemenea materiale către terțe părți, sub orice formă sau mijloace este strict interzisă.

Verificare Compatibilitate Bluetooth Maserati –

Verificare Compatibilitate Bluetooth Maserati – New Ghibli/New Quattroporte

The content of Maserati Dealer website is for general information purposes only and does not constitute advice.
Maserati S.p.A. and its Affiliates are not responsible for the information or contents published on the Dealer website, which are provided by the Dealer only.
For this reason, Maserati S.p.A. and its Affiliates give no assurance or warranty regarding the accuracy, timeliness, or applicability of any of the contents contained herein.