Discover more
LUXURY MOTORS OÜ
VIEW ALL
HYBRID
BEV
Grecale
Ghibli
Levante
Quattroporte
GranTurismo
MC20
MC20 Cielo
Hybrid
Trofeo
F Tributo
Fuoriserie
Our World
Our Story
Partners
News
Owning a Maserati
Customization
Service & Assistance
Guides
Financial Service
Factory Tour
Made Audacious
Sonus faber
Tidal
Ermenegildo Zegna
Shell
Maserati Heritage
Maserati Connect
Genuine Accessories
Complete Wheels
Service & Assistance
Pre-paid Maintenance
Extended Warranty
Extra10 Warranty Program
Pick-up & Delivery and Courtesy Car
Genuine Parts
Roadside Assistance
Guides and documentation
Bluetooth Compatibility
Infotainment How to Videos
LUXURY MOTORS OÜ
LUXURY MOTORS OÜ
Harju maakond, Kesklinna linnaosa, Kai tn 1, TALLINN, 10111
LAHTIOLEKUAJAD

Verificare Compatibilitate Bluetooth

Quattroporte interior design: steering wheel, dashboard, beige leather

Selectând vehiculul, puteți vedea care sunt device-urile compatibile verificate de Maserati S.p.A..
Funcțiile Compatibile, condițiile de testare, dispozitivele mobile și firmware-ul folosit pentru teste.

  • Dacă versiunea de mobil a dispozitivului și firmware-ul sunt diferite, nu este garantat că funcțiile descrise sunt disponibile.
  • Dacă nu a fost posibil să se identifice versiunea firmware instalată pe unele dispozitive mobile.
  • Maserati S.p.A. nu este responsabil pentru funcționarea necorespunzătoare a dispozitivelor mobile folosite. În unele cazuri, unele inconveniente pot apărea chiar și la dispozitivele mobile care au fost verificate.

Serviciul nostru de asistență este disponibil pentru a vă oferi informațiile necesare.

Secțiunea Bluetooth a fost creată pentru a vă furniza informații despre funcționarea platformei, acum valabilă pe o gamă variată de dispozitive. Scopul nostru este să fie inteligibil și ușor de utilizat, oferind informații despre toate funcțiile noi. Puteți verifica compatibilitatea între platformă și diferite dispozitive mobile pe website-ul nostru; acestea au fost testate de Maserati S.p.A..
reamintim că informațiile de pe website-ul nostru sunt constant actualizate. Vă sfătuim să citiți notele care se regăsesc mai jos, deoarece ele explică în detaliu toate informațiile.
Nu există niciun parteneriat comercial între părți.
Maserati S.p.A. oferă suport în alegerea dispozitivelor dumneavoastră mobile din lista de opționale. În orice caz, aceasta nu constituie o relație comercială, nici nu stabilește o obligație din partea vreunei părți.
Este recomandat să consultați showroom-urile autorizate pentru întrebările tehnice.

Secțiunea Bluetooth de pe www.maserati.com este îmbunătățită cu informații și imagini pentru a vă ajuta în selectarea dispozitivelor mobile compatibile cu vehiculele noastre. Această secțiune este actualizată constant, în timp putând exista schimbări ale dispozitivelor datorită folosirii lor în unele regiuni sau din motive legale. Maserati S.p.A. își rezervă dreptul de a face modificări în conținutul afișat pe website, din rațiuni tehnice și comerciale.
Secțiunea Bluetooth de pe www.maserati.com nu conține informații despre prețurile dispozitivelor mobile: aceste informații sunt valabile doar în showroom-urile noastre autorizate.

Imagini și culori
Imaginile afișate pe website sunt cu scop ilustrativ și nu reflectă întotdeauna modelul prezentat. Mai mult, culorile afișate pe ecranul dumnevoastră pot varia față de culorile originale. Vă recomandăm să vizitați dealerii autorizați din rețeaua noastră, pentru a viziona în persoană produsele prezentate pe site.

Autoriõigus
Tot conținutul website-ului intră sub incidența drepturile de autor. Puteți accesa informațiile, imaginile și textele conținute în site, strict cu scop de utilizare personală. Textele, fotografiile, clipurile video, fișierele audio și toată creația din site-ul www.maserati.com sunt proprietatea Maserati S.p.A. sau a unor terțe părți și fac subiectul drepturilor de autor, (copyrightului) și al altor drepturi de proprietate intelectuală și sunt protejate prin lege. Websiteul poate conține imagini ale căror drepturi de autor sunt atribuite unor terțe părți. Reproducerea sau transmiterea, integrală sau părțială, a oricărui material conținut în site este strict interzisă. Orice utilizare neautorizată ale elementelor de marcă înregistrată, ale logo-urilor, fără un acord scris în prealabil de la Maserati S.p.A. sau terțe părți, va fi considerată o încălcare fragrantă a drepturilor și este susceptibilă de urmărire penală. Modificarea sau redistribuirea unor asemenea materiale către terțe părți, sub orice formă sau mijloace este strict interzisă.

Verificare Compatibilitate Bluetooth Maserati –
Verificare Compatibilitate Bluetooth Maserati – New Ghibli/New Quattroporte

Maserati edasimüüja veebilehe sisu on mõeldud ainult üldteabeks ega sisalda nõuandeid.
Maserati S.p.A. ja selle sidusettevõtted ei vastuta edasimüüja veebilehel avaldatud teabe või sisu eest, mida pakub ainult edasimüüja.
Sel põhjusel ei anna Maserati S.p.A. ja selle sidusettevõtted mingit kinnitust ega garantiid siin toodud sisu täpsuse, ajakohasuse või kohaldatavuse kohta.